Son dakika... Korona yangını İstanbul itfaiyesine sıçradı! Koronavirüs İBB'de yayılıyor!

Son dakika... İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB), CHP’ye geçtikten sonra meydana gelen aksaklıklar bitmiyor. İddialara göre, İBB'ye bağlı İtfaiye Dairesi'nde meydana gelen bir ihmal, koronavirüsün yayılmasına neden oldu. Cengiz Alçayır yaşanan bu gelişmeyi, sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Özellikle dünyanın en iyi itfaiye teşkilatı arasında gösterilen İstanbul İtfaiyesi'nin başı, çeşitli dertlerden kurtulamıyor.

Kadıköy İtfaiyesi’nde, geçen pazar günü yapılan tatbikat sırasında, 60 metrelik merdiven devrilmiş ve iki itfaiye eri şehit olmuştu.

Son dakika... Korona yangını İstanbul itfaiyesine sıçradı! Koronavirüs İBB'de yayılıyor!

İSTANBUL İTFAİYESİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ

İddialara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiyesinde meydana gelen bir ihmal, koronavirüsün yayılmasına neden oldu. İBB İtfaiye Dairesi’ndeki yaşanan bu gelişme, Cengiz Alçayır adlı kişinin sosyal medya hesaplarından şöyle yazıldı;

KORONAVİRÜSÜ YANGINI İSTANBUL İTFAİYESİNE SIÇRADI

“Koronavirüs İBB'nin İtfaiyesine de sıçradı..! Önceki gün, yüksek derecede ateşi olduğunu ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyen bir itfaiye eri, amirinin “Bir şey olmaz çalışmaya devam" demesi üzerine, hastalığı 6 kişiye daha bulaştırdı. 7 kişinin testinin ise pozitif çıktığı ve itfaiyecilerin karantinaya alındığı belirtildi."

Son dakika... Korona yangını İstanbul itfaiyesine sıçradı! Koronavirüs İBB'de yayılıyor! - Resim : 2

VİRÜSÜN KAÇ KİŞİYE BULAŞTI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Fatih İtfaiye Müdürlüğü'nde yaşanan bu gelişmelerin ardından, İBB yetkilileri olası bir yangın müdahalesine karşı geçici görevlendirmeyle bazı personeli Fatih itfaiyesi’ne gönderdi. İtfaiye personelleri, yangın müdahale ekibine dahil edilirken, kurumda koronavirüs bulaşısının hangi aşamada olduğunun tespit edilemediği öğrenildi.

Son dakika... Korona yangını İstanbul itfaiyesine sıçradı! Koronavirüs İBB'de yayılıyor! ile ilgili etiketler İBB kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.