Son dakika... Konya ve Ankara bu garip olayı konuşuyor! Kim bu Amerikalı?

Son dakika... Konya’da 27 Nisan'da ilginç bir gelişme yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü 155 İhbar Hattı’na gelen bir ihbarda, kent merkezine 24 kilometre uzaklıkta bulunan, Altınapa Barajı'na bir kişinin balık bıraktığı belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ihbar edilen göle,yasa dışı olarak Japon balığı bıraktığı öne sürülen Amerikalı Chesterr J.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Emniyete götürülen Amerikalı, ”kötü bir niyetinin olmadığını ve bakamadığı için balıkları göle bıraktığını” söyledi. Esrarengiz Amerikalı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son dakika... Konya ve Ankara bu garip olayı konuşuyor! Kim bu Amerikalı?

'KORONAVİRÜS GÜNLERİNİ FIRSAT BULDU' İDDİASI

Adliyeden sonra,kaldığo otelden ayrıldığı öğrenilen Chesterr J'nin, ortadan kaybolduğu öğrenildi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, poliste ve savcılıkta ifade vermeyi reddeden Amerikalı’nın koronavirüs nedeni ile kimsenin olmadığı bir zamanı seçerek balıkları göle bıraktığının belirlendiği söylendi.

10 BİN LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

SuperHaber’in eidndiği bilgilere göre adliyede serbest bırakılan Amerikalı J.’ye Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda balıkları bıraktığı için Su Ürünleri Kanunu uyarınca 10 bin lira idari ceza uyguladılar.

Son dakika... Konya ve Ankara bu garip olayı konuşuyor! Kim bu Amerikalı? - Resim : 2

GÖLDE JAPON BALIKLARI YAKALANMAYA ÇALIŞILIYOR

Meydana gelen bu ilginç olayın ardından Japon balıklarının göl için tehlikeli olabileceği düşünülerek yakalanması kararı alındığı öğrenildi. Bu karar sonrası harekete geçen Bakanlık ekipleri baraj gölünde, ekosistem için tehlike yarattığı belirtilen Japon balıklarını aramaya başladı.

BALIKLAR YAKALANIRSA NEDENİ ÖĞRENİLECEK

SuperHaber bu esrarengiz olayın peşini bırakmıyor... Yapılan araştırmada Anapa Gölü’ne bırakılan japon balıklarının yakalanması ile Amerikalı J.’nin niyeti ortaya ve neden göle balıkları buraktığı ortaya çıkacak.

MELİH GÖKÇEL SOSYAL MEDYADAN YAZARAK UYARDI

Öteyandan Konya’da yaşanan bu olay sonrası, Melih Gökçel sosyal medyadan göle Japon balığı bırakan Amerikalı ile ilgili bir mesaj yazarak konuya dikkat çekti.

Gökçek mesajında şunları yazdı;

Son dakika... Konya ve Ankara bu garip olayı konuşuyor! Kim bu Amerikalı? - Resim : 3

"BU ADAM AMERIKALI.

KONYA ALTINAPA BARAJ GÖLÜNE JAPON BALIĞI BIRAKIYOR. MAHKEME ADAMI SERBEST BIRAKIYOR.
VE IFADEDE VERMIYOR.

YA BU IŞIN IÇINDE MUTLAKA BIR IŞ VAR. BIRAKILIR MI BU ADAM?

BU IŞIN ÜZERINE MUTLAKA AMA MUTLAKA GIDILMELI."

Son dakika... Konya ve Ankara bu garip olayı konuşuyor! Kim bu Amerikalı? ile ilgili etiketler Konya Ankara ABD gol japon balığı amerikalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.