Kocaeli ve Sakarya'da bugün yoğun kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Sakarya'da bugün yoğun kar yağışı yaşanacağını bildirdi. Kocaeli'nde TEM Otoyolu'nun kapanmaması için ekipler seferber oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halen Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde aralıklarla devam eden kar sağanaklarının bu gece ve yarın (Salı) yerel olarak yoğun (10-30 cm) olması beklendiğinden ulşaımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

KOCAELİ'DE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Öte yandan Kocaeli genelinde gece saatlerinde kar yağışı etkisini arttırdı. Yoğun yağış sebebi ile TEM Otoyolunun trafiğe kapanmaması için ekipler adeta seferber olurken, bağlantı yolunda ise araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Kocaeli ve Sakarya'da bugün yoğun kar yağışı bekleniyor

Kocaeli’de 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı gece saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun yağışın etkili olduğu bazı bölgelerde yollar kar ile kaplandı.

Yağış ve buzlanma nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığı bölgelerde Karayolları ile Kocaeli Büyükşehir Belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinin kapanmaması için ekiplerin çalışmaları devam ederken, otoyolun bağlantı kısmında ise bazı araçlar kar ile kaplanan yolda ilerlemekte zorluk çekiyor. (İHA)

Kocaeli ve Sakarya'da bugün yoğun kar yağışı bekleniyor ile ilgili etiketler Kocaeli Sakarya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.