Kıvanç Tatlıtuğ'da koronavirüs şüphesi

Koronavirüs nedeniyle yapılan 'Evde kal' çağrılarına uyan ve vaktinin çoğunu eşi Başak Dizer ile birlikte evinde geçiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hastaneye kaldırıldı. Yakışıklı oyuncunun koronavirüsten şüphelendiği öne sürüldü.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 214 kişi yaşamını yitirdi.

Türkiye'nin yüzde 80'i yapılan 'Evde kal' çağrılarına uyuyor. Bunlardan biri de oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ. Ancak Tatlıtuğ’dan endişe verici bir haber geldi.

KENDİNİ İYİ HİSSETMEDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre: Tatlıtuğ kendisini iyi hissetmediği için kontrol amaçlı hastaneye yattı.

Kıvanç Tatlıtuğ'da koronavirüs şüphesi

Kıvanç tatlıtuğ koronavirüs salgını nedeniyle eşi Başak Tatlıtuğ ile Kemerburgaz’da orman içinde bulunan evlerinde inzivaya çekilmişti. Ancak önceki akşam kendisini iyi hissetmeyen ünlü oyuncunun kontrol amaçlı Liv Hospital’a gittiği öğrenildi.

KORONAVİRÜSTEN ŞÜPHELENİYOR

Hastaneye yatışı yapılan Tatlıtuğ’un koronavirüsten şüphelendiği ileri sürüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ'da koronavirüs şüphesi ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Koronavirüs Korona Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.