Kırım'daki patlamaya Putin el koydu!

Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde bir okulda meydana gelen patlamada 18 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 40 kişinin yaralandığı belirtildi... Patlama öncesi Putin olayın araştırılması için talimat verdi.

Kırım'da bulunan Kerç kentindeki bir okulda gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 18 kişinin yaşamını yitirdiği ve 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Patlamadan etkilenenlerin ambulanslarla hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Patlamada ölenlerin çoğunun öğrenciler olduğu aralarında okul çalışanlarının da bulunduğu belirtildi.

 

TERÖR SALDIRISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Rusya Ulusal Anti-Terör ekipleri, şu an için tam olarak belirlenemeyen bir patlayıcı cihazın infilak etmesi sonucu olayın meydana geldiğini açıkladı.

Soruşturma Komitesi olayla ilgili bir açıklama yaptı ve patlamanın bir terör saldırısı değil kasten adam öldürme olduğunu belirtti.

PUTİN EMİR VERDİ

Kremlin de, yaptığı resmi açıklamada patlamanın 'terör saldırısı' olabileceğini duyurdu. Sözcü Dmitry Peşkov, Rusya lideri Putin'in gizli servise saldırının perde arkasının aralanması için emir verdiğini söyledi.

SALDIRGANLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKARILDI

Saldırganla ilgili detaylar da ortaya çıkarıldı. Saldırganın 22 yaşında bir erkek öğrenci olduğu, olayın ardından intihar ettiği ifade edildi.

Kırım'daki patlamaya Putin el koydu! ile ilgili etiketler patlama kırım özerk cumhuriyeti ölü ve yaralılar var
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.