Kilis'te Kaymakam Ertuğrul Avcı’dan veda ziyaretleri

Kilis’in Musabeyli İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Muş’un Varto ilçesine tayin olan Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Kilis’te veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Ziraat Mühendisleri Odası Kilis Temsilcisi Güven Özdemir’i ziyaretinde yaptığı kısa konuşmada, 3 yıl Musabeyli ilçesinde görev yaptığını ifade ederek, “Bu görev yaptığım süre içerisinde her zaman ilçemize destek veren kamu kurum kurumuş, sivil toplu örgütlerine veda ziyaretinde bulunuyorum. Kısa süre içerisinde Varto ilçesinde göreve başlayacağım. Kilis ve Musabeyli ilçesi benim için her zaman önemli bir yeri olacaktır. Yolu düşen Kilisli ve Musabeylileri Varto’ya bekliyorum” dedi.
Ziraat Mühendisleri Odası Kilis Temsilcisi Güven Özdemir ise Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı’nin her zaman vatandaş ve sivil toplum örgütleri ile iç içe olduğunu ifade ederek, “3 Yıldır kendisini yakınan tanıyorum. Hem Musabeyli ilçesinde hemde Vali Yardımcılığına baktığı dönemde güzel işler yaptı. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.
Özdemir, Kaymakam Avcı’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Kilis'te Kaymakam Ertuğrul Avcı’dan veda ziyaretleri ile ilgili etiketler Kilis
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.