Kılıçdaroğlu: Gizli tanık rezaleti yaşadık!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Özellikle AK Parti'ye oy veren vatandaşlarım Suriyelilerden memnunsanız başımın üstüne. Memnun değilsiniz onları Suriye'ye gönderecek olan parti CHP'dir. Bir yarayı saracağız. Kimsenin burnunu kanatmadan.

''DEVLET YÖNETİMİNDE HER ZAMAN CİDDİYET GEREKİR''

Sağlıkta şiddet giderek artıyor. 83 yıllık Cumhuriyet döneminde bir hekim şiddet nedeniyle hayatını kaybetti. 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde 11 hekim hayatını kaybetti. Bu konu parlamentonun gündemine gelmiş. Bu konuyu tekrar parlamento gündemine getireceğiz. Kanun teklifi ile özel düzenlemeler yapmak gerekiyor. Bütün partilerin genel başkanlarına sesleniyorum sağlıkta şiddete son vermek istiyorsak bu konuda el birliği yapalım.

''GİZLİ TANIK REZALETİ YAŞADIK''

Devletin nasıl yönetildiğine bakın. Papaz casus, ajan, terörist dediler. 'Dua' lakaplı bir gizli tanıkla başladı. Gizli tanık rezaleti yaşadık. Brunson'ın Türkiye cephesine bakıyorum. Ne oldu? 11 Ocak'ta Erdoğan 'Sen bunu (Gülen'i) vermiyorsan bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi alamazsın' diyor. 

''VERMEM DİYORDUN NE OLDU DA VERDİN?''

Bizim papaz gitti neredeyse utanmasalar devlet töreni yapacaklar. Hani vermem diyordun ne oldu da verdin? Trump tweet atıyor 'Türkiye'nin Brunson'ı tahliye etmemesi rezalet' diyor. Pence Trump adına 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye hükümeti size mesajım var Brunson'ı derhal serbest bırakın' diyor. Açıkça tehdit ediyor. Kimsin sen?

CHP'NİN İŞ BANKASI HİSSELERİ

Atatürk'ün vasiyeti. Vasiyet herkesin yapabileceği bir iradedir. Mustafa Kemal Atatürk de el yazısı ile vasiyetini yazıyor. İş Bankası'ndaki Atatürk'e ait hisseleri Hazine'ye alacağım diyor. Türkiye'nin en büyük özel bankası. O hisseler bize ait değil, sadece temsil ediyoruz. Hukuk zemininde her türlü mücadeleyi yapacağız"

Kılıçdaroğlu: Gizli tanık rezaleti yaşadık! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayın chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.