Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın mezarı başında hıçkırıklara boğuldu

Kalp krizi nedeniyle yaşama veda eden fenomen Caner Çalışır toprağa verildi. Yakın arkadaşı olduğu bilinen ve bir süredir küs oldukları iddia edilen Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın mezarı başında dakikalarca gözyaşı döktü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Uçankuş'ta yer alan habere göre; eski dostunun ani ölümüyle yıkılan Kerimcan Durmaz ise mezarlıkta elleriyle yüzünü kapatarak gözyaşlarına boğuldu.

ARKADAŞIYLA KÜS OLARAK AYRILDI

Kerimcan Durmaz, eskiden yediği içtiği ayrı gitmeyen ancak şimdilerde küs olduğu Caner Çalışır'ın ölüm haberiyle yıkıldı. Çalışır küs olduklarını bu mesajlar duyurmuştu;

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın mezarı başında hıçkırıklara boğuldu - Resim : 2

Eski dostunu küs bir şekilde toprağa verdiği için büyük acılar yaşayan Kerimcan, Çalışır'ın mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Durmaz bir ara gözyaşlarını silerek arkadaşının mezarına su döküp dua etti.

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın mezarı başında hıçkırıklara boğuldu - Resim : 4

 

Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın mezarı başında hıçkırıklara boğuldu ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz ölüm vefat caner çalışır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.