Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı...

Kayserispor ölüm kalım maçında Hasan Hüseyin Acar'ın 2 ve Artem Kravets'in bir golü ile Beşiktaş'ı 3-1 mağlup edip ligde 14. sıraya yükseldi. Karşılaşmaya ligde dördüncü sıraya yükselme parolası ile çıkan Beşiktaş ise Trabzonspor'a yenilen Galatasaray'ı geçme şansını sonraki haftalara bıraktı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda karşılaştı.

Krikit mücadelede Beşiktaş'ın hedefi 3 puanı alarak ligde dördüncü sıraya yükselmekti.

Kayserispor ise ligde kalmak için nefes almalarını sağlayacak 3 puanın peşindeydi. 

Hakem Arda Kardeşler'in yönetttiği karşılaşmada takımlar sahaya şu 11'lerle çıktı.

Kayserispor: Lung, Lopes, Djedje, Diego, Hasan, Sapunaru, Kvrzic, Pedro, Camhanharo, Kravets, Enver Cenk.

Beşiktaş: Ersin, Rıdvan, Vida, Ruiz, Gökhan, Atiba, Elneny, Necip, Lens, Diaby, Burak.

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı...

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş'ta Lens, Kayseri'de ise Lung öne çıkan isimler oldu. 

Lens alda at dercesine arkadaşlarına verdiği paslar ve yaptığı isabetli ortalarla öne çıkarken, Lung en az 3 net golü çıkartarak kalesinde devleşti. 

Kayserispor'da ikinci yarıda kalesinde devleşen Lung performansını sürdürürken ona Hasan Hüseyin Acar da attığı gollerle eşlik etti. Sarı kırmızılı takım Hasan Hüseyin Acar'ın 2 ve Artem Kravets'in bir golü ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. 

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı... - Resim : 2

Karşılaşmadan önemli anlar şöyle:

Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle karşılaşma Hes Kablo Kayserispor'un vuruşuyla başlıyor.

17. saniyede Artem Kravets'in ceza sahası dışından attığı şutta top üstten auta çıktı. 

Dk. 1: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortada Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırmayı başardı. 

6. dakikada Beşiktaş köşe vuruşu kazandı. Kalecinin boşa çıktığı korner atışında sarı kırmızılı oyuncular güçlükle de olsa topu uzaklaştırmayı başardı. 

8. dakikada Burak Yılmaz'ın faul beklediği pozisyonda topu kapan Kayserispor'un atağında Pedro Henrique'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu yandan auta gitti. Pozisyonun bitmesinin ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 

12. dakikada Beşiktaş kaleyi karşıdan gören noktada serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Jeremain Lens'in arka direğe yaptığı ortaya harketlenen Atiba Hutchinson topa dokunamadı. Hakem pozisyon için ofsayt dedi. 

14. dakika ise Jeremain Lens sağ kanattan ikinci köşe vuruşunu kullandı. Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırmayı başardı. 

16. dakika ise Kayserispor etkili geldi. Pedro Henrique'nin ceza sahası çizgisinin hemen önünden ve sol çaprazdan yaptığı vuruş üstten dışarı gitti. Henrique bu pozisyonda sakatlık geçirdi. 

18. dakikada Kayserispor bir kez daha Beşiktaş ceza sahasında etkili oldu. Ancak pozisyonda sarı kırmızılı oyuncular son vuruşu yapamadı. 

20 dakikada Kayserispor Beşiktaş kalesine kontra atakla etkili geldi. Ancak ceza sahasında ve müsait pozisyonda Pedro Henrique'nin vuruşunda top bir kez daha üstten dışarı çıktı.

22. dakikada bu kez Beşiktaş gole çok yaklaştı. Beşiktaş Diaby ile mutlak bir golü kaçırdı... Lens ortaladı Diaby kafayla dokundu, Lunk son anda topu kornere tokatladı...

23. dakikada Lens'in köşe vuruşundan gelen ortaya Diaby dokunamadı. Beşiktaş'ın bu dakikada artan baskısı ofsaytla sona erdi. 

28. dakikada Beşiktaş Lens'le bir kez daha etkili geldi. Lens'in sağdan yaptığı ortada net pozisyonda Atiba kafayı vurdu Lunk güçlükle de olsa topu durdurmayı başardı. Altı pasın içerisine düşen topu sarı kırmızılı oyuncular uzaklaştırdı.

30. dakikada bu kez sağ kanatta Burak dışarı çıkmak üzere olan topu ortaladı. Diaby topun gelişine vurmak istedi ancak topa net bir dokunuş yapamadı. 

34. dakikada Beşiktaş bu kez Burak'la fırsatı değerlendiremedi. Gökhan'ın ceza sahası içinde yerden verdiği pasa Burak dokundu, Lung son anda solundan filelere giden topu yakaladı...

35. dakikada Beşiktaş yine sağdan geldi. Penaltı civarında topla buluşan Burak'ın vuruşu çok kötü olunca top yandan dışarı çıktı.

38. dakikada Beşiktaş'ın Lens'in düşürülmesi ile kazandığı serbest vuruşu Burak Yılmaz kullandı. Top üstten farklı şekilde dışarı çıktı.  

41. dakikada sağdan gelişen atakda ceza sahasına yapılan ortada Burak Yılmaz topu kafayla kalecinin sağından köşeye bırakmak istedi. Kaleci Lung adeta uzayarak topu köşeden kornere çeldi. 

45. dakika hakem karşılaşmanın 2 dakika uzayacağını bildirdi...

47 dakika Kayseri'de ilk yarı golsüz sona erdi! Maçın ilk yarısına Lens'in gol pozisyonları yaratan ortaları, ve yapılan vuruşlarda Lung'un kurtarışları damga vurdu...

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı... - Resim : 3

İlk yarı sonucu KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ: 0-0

Kayseri'de ikinci yarı Arda Kardeşler'in düdüğü ile başladı.

47. dakikada karşılaşmanın ilk sarı kartı çıktı. Kvrzic'in topuğuna basan Diaby bu pozisyonda sarı kart gördü. 

50. dakika: GOOOOLLLLLL
Kayseri'de gol perdesini sarı kırmızılı ekip açtı... Hasan Hüseyin Acar plase bir vuruşla kaleci Ersin'in sağından topu Beşiktaş filesiyle buluşturdu... 1-0

51. dakikada Lens'e faul yapan Enver Cenk Şahin sarı kart gördü. 

57. dakida Lung Beşiktaş'a bir kez daha geçit vermiyor...
Lung aynı dakika içinde önce Diaby'nin ardından Necip'in şutlarında kalesini gole kapattı.

61. dakikada Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın 3 değişiklik birden yaptı. Siyah beyazlılarda Caner, Nkoudou, Boateng, Lens, Necip ve Rıdvan'ın yerine sahada...

64. dakikada sağdan gelen Beşiktaş'ta Vida ceza sahasında topla buluştu. Bu oyuncunun pası rakip oyuncuya çarpıp ceza yayına yakın bir yerde bulunan Boateng'in önüne düştü. Bu oyuncunun vuruşunda top farklı şekilde dışarı çıktı. 

66. dakida sakatlanan Pedro Henrique yerini Mario Situm oyuna dahil oldu.

70. dakikada Kayseri Kravets ile gole yaklaştı. Ancak Ersin'i geçemedi...

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı... - Resim : 4

Dk. 73 GOOOOOLLLLLLL

73. dakikada Boateng sol çaprazdan kaleye vurdu. Ancak top arka direğe koşu yapan Atiba'nın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top Beşiktaş'ın golü olarak Kayserispor fileleri ile buluştu. 1-1

82. dakikada Gökhan Gönül'ün rakibini düşürmesi ile kazanılan serbest vuruşu Hasan Hüseyin Acar kullandı. Top havadayken hakem düdüğünü çalarken Kayserili oyuncular topu kaleye yolladı. Ancak hakem atış için izin vermediğini belirterek golü saymadı. 

Dk. 82: GOOOOOOLLLLLLLL

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı... - Resim : 5

Hasan Hüseyin bir kez daha topun başına geçti. Direkt kaleye vuran oyuncu kendisinin ve takımının ikinci golünü filelerle buluşturdu... 2-1

Dk. 86 GOOOOOOOLLLLLLLL

86. dakikada kontra atakta rakip defansın arkasına sarkan Artem Kravets topu Ersin'in solundan Beşiktaş ağlarına yolladı. 3-1

90. dakika hakem maça 6 dakika ekledi.

91. dakikada Boateng'in kafa vuruşu kaleci Lung'da kaldı.

96. dakika... Hakem maçı bitiren düdüğünü çaldı. 

HES KABLO KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ-3-1

Kayserispor Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı... ile ilgili etiketler canlı yayın Kayserispor canlı izle link Beşiktaş şifresiz yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.