Son dakika... Kayseri İl Sağlık Müdürü'nden koronavirüs açıklaması

Son dakika... Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, bazı televizyon kanallarındaki koronavirüs (Kovid-19) haberlerinde, Kayseri plakalı bir ambulansın görüntülerinin yer alması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ali Ramazan Benli, bazı televizyon kanallarındaki Kovid-19 haberlerinde, Kayseri plakalı bir ambulansın görüntülerinin yer alması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Televizyon kanallarındaki görüntü ile 'Kayseri'de koronavirüs var' algısı oluşturulmaya çalışıldığını belirten Benli, şunları söyledi:

"Bu görüntü ile 'Kayseri'de koronavirus var' algısı oluşturmaya çalışılması üzerine şunları söylemek istiyorum. Havaalanında yurtdışından gelen hastalarımız ön hekimlerimizin muayenesinden geçirilmektedir. Riskli olacağı düşünülenler yine mahallinde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları tarafından değerlendirilip muayene edilmektedir. Şüpheli vaka olarak belirlenenler 112 ambulansımız ile referans hastanemize korunmalı bir şekilde taşınmaktadır. Sonuçları da bakanlığımız paylaşmaktadır. Bu görüntü geçen hafta çekilmiştir. Kayseri'de henüz tespit edilmiş vaka yoktur."

Son dakika... Kayseri İl Sağlık Müdürü'nden koronavirüs açıklaması ile ilgili etiketler Kayseri Koronavirüs Korona Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.