Kayıp Yusuf'u en son gören pastane çalışanı konuştu...

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 Temmuz'dan beri kayıp olan ve aranan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'da bir fırında görüldü. Yusuf'un ailesine izlettirilen kamera görüntülerinde Yusuf'un kimliği teşhis edildi! Beyaz TV'den Ertan Büyükahısha küçük çocuğun son olarak görüldüğü o pastaneye gitti ve kendisine yardım ederek, poğaça veren pastane çalışanı ile görüştü..

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Malabadi Mahallesi'nde hayvan otlatmaya giden ve bir daha kendisinden bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul Beylikdüzü'nde görüldü. Önceki gün güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri Yusuf'un ailesi de teşhis etti.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, dün sabah saatlerinde İstanbul Beylikdüzü'nde bir fırından ekmek alan çocuğun Yusuf Yılmaz olduğu ihbarı üzerine jandarmanın söz konusu bölgedeki görüntüleri istediğini ve gelen görüntülerin Yılmaz Ailesi bireyleri tarafından izlenmesi üzerine söz konusu kişinin 4 gündür aranan Yusuf Yılmaz olduğunun teşhis edildiğini söyledi.

Kaymakam Çelik, ailenin görüntüleri teşhis etmesinden sonra Silvan'da 4 gündür süren arama çalışmalarınında sonlandığını ve artık Yusuf'un İstanbul'da aranacağını söyledi.

PASTANE ÇALIŞANI KONUŞTU

Olayın ardından Beyaz TV'den Ertan Büyükahısha küçük çocuğun son kez görüldüğü o pastaneye gitti.

Yusuf'u son kez gören ve yemek vererek yardım eden pastane çalışanı kayıp çocuğun yorgun ve parasız olarak iş yerlerine geldiğini belirterek, aralarında yaşanan sohbeti anlattı.

İşte o açıklamalar;

 



 

Kayıp Yusuf'u en son gören pastane çalışanı konuştu... ile ilgili etiketler İstanbul yusuf kayıp çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.