Kastamonu'da Başkan Abdullah Çatal, İtfaiye Haftası’nı kutladı

Taşköprü Belediye Bakanı Abdullah Çatal, öğrenciler ile birlikte, itfaiyeciler haftası nedeniyle Taşköprü Belediyesi İtfaiye Amirliğine ziyarette bulundu.

Taşköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, öğrencilere itfaiyeciliğin önemini anlattı. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, öğrenciler ve itfaiye personeli ile birlikte pasta kesti.
Başkan Çatal, “İtfaiye Haftası nedeniyle Taşköprü Belediyemiz İtfaiye Amirliği personelimizi, öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ederek, İtfaiye Haftasını kutladık. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimizin gününü kutlar, bir can olsun kurtarabilir miyiz inancıyla yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

Kastamonu'da Başkan Abdullah Çatal, İtfaiye Haftası’nı kutladı ile ilgili etiketler Kastamonu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.