Kars'ta Vali Türker Öksüz, iftarını Demirci ailesiyle birlikte açtı

Kars Valisi Türker Öksüz, iftarını ziyaret ettiği Demirci ailesi ile beraber açtı.

Kars’ta göreve başladığı günden itibaren gerek mahalle toplantılarında ve gerekse evlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Türker Öksüz, bu kez Kaleiçi Mahallesi’nde ikamet eden Demirci ailesinin kapısını iftar saatinde çalarak iftarını Demirci ailesi ile birlikte açtı.
Vatandaşlarla sürekli iç içe olan ve vatandaş odaklı hizmet anlayışından ödün vermeyen Vali Türker Öksüz, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirtti.
Mübarek Ramazan ayının anlamına uygun olarak idrak edilmesini gerektiğini ifade eden Vali Öksüz, “Ruhlarımıza güzellik, gönüllerimize zenginlik vermesi, iradelerimizi eğitmesi ve toplumsal hayatımıza huzur ve barış getirmesi temennisiyle bugün iftar sofralarını bizlerle paylaşan Demirci Ailesi ile birlikte Karslı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
Demirci, hayatlarında ilk kez devletin en yetkilisi olan valiyle evinde iftar açmasının kendilerine gurur verdiğini kaydetti. Vali Türker Öksüz, iftar sonrasında bir süre aile ile sohbet etti. Vali Türker Öksüz’e Vali Yardımcısı Serdar Demirhan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Çiğdem Aydın eşlik etti.

Kars'ta Vali Türker Öksüz, iftarını Demirci ailesiyle birlikte açtı ile ilgili etiketler Kars
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.