Kanal 7 Medya Grubu’ndan 'Sevda Noyan' özrü

Kamuoyunda büyük tartışma yaratan programın ardından Kanal 7 Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada, Sevda Noyan'ın sözlerin tasvip edilemeyeceği belirtilerek özür dilendi.

Ülke TV'de katıldığı programda "15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak" şeklinde ifadeler kullanan ve "Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır" ifadelerini dile getiren Sevda Noyan ile ilgili Ülke TV bir özür açıklaması yayınladı.

''MAKSADINI AŞAN AÇIKLAMALAR...''

Açıklamada Sevda Noyan'ın sözlerine ilişkin "Maksadını aşan açıklamalar Kanal 7 Medya Grubu’nun kurumsal değerleri ve yayın ilkeleri ile hiçbir şekilde uyuşmamaktadır" denildi. Açıklama şöyle devam etti:

"Sevda Noyan’ın 'darbe ve darbecileri' eleştirmenin ötesindeki söylemlerini Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu olarak asla tasvip etmiyoruz. Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke TV ekranlarından sarf edilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz."

 

 

Kanal 7 Medya Grubu’ndan 'Sevda Noyan' özrü ile ilgili etiketler Sevda Noyan Esra Elönü Ülke TV Kanal 7 özür
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.