Joffrey Lauvergne, Fenerbahçe Doğuş'ta!

Fenerbahçe Doğuş, NBA ekiplerinden San Antonio Spurs'te forma giyen Joffrey Lauvergne ile anlaşma sağlandı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve THY EuroLeague takımlarından Fenerbahçe'nin, Joffrey Lauvergne transferi resmileşti.

Fransız basketbolcu, sosyal medyada yayınladığı video ile gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyeceğini duyurdu.

26 yaşındaki pota altı oyuncusu şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba Fenerbahçe taraftarı! Gelecek yıl takımın parçası olacağımı duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum."

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımımız, Avrupa basketbolunun en önemli uzun oyuncularından biri olarak kabul edilen ve son olarak NBA’de San Antonio Spurs forması giyen Fransız pivot Joffrey Lauvergne ile 2019-2020 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, kadrosunu San Antonio Spurs’un başarılı pivotu Joffrey Lauvergne ile güçlendirdi.

2.11 boyunda olan ve 4-5 numaralı pozisyonlarda forma giyebilen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Oyuncumuza Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı ‘her kulvarda’ şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz."

Joffrey Lauvergne, Fenerbahçe Doğuş'ta! ile ilgili etiketler NBA Joffrey Lauvergne fenerbahçe doğuş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.