İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ajansların son dakika geçtiği habere göre yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Alevlerin sardığı fabrikada zaman zaman patlamalar yaşanıyor.

Gece saat 00.30 sıralarında Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir plastik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri bir anda büyüyen yangına karşı mücadele verirken, sağlık ekipleri de tedbir amaçlı bölgede yerini aldı. Polis ekipleri tamamen alevlerin kapladığı fabrikanın çevresini güvenlik çemberine aldı.

İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın

6 İŞÇİ TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan yangın esnasında içeride bulunduğu öğrenilen 6 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangın anında fabrikada bulunan işçilerden Ecevit Kılınç, “Yemeğe çıktık hep beraber, 6 kişiyiz. Bir kişi yemeğini alıyor, içeriye geri gidiyor. O sırada bir arkadaşımız yemeğini alıp içeri gitti. Arkadaşımız bağırdı çağırdı, içeriye gittik alev topu gibi olmuş matbaa makinası olmuş. Yangın tüpü ile söndürülecek gibi değil zaten her taraf boya kaynıyor. Ondan sonra patlamalar oldu, kendimizi dışarıya attık.” diye konuştu.

İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın - Resim : 2

FABRİKADA PATLAMALAR SÜRÜYOR

İtfaiye ekiplerinin alevlere karşı verdiği mücadele sürerken, fabrikada zaman zaman patlamalar da meydana geliyor.

İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın ile ilgili etiketler İzmir Çiğli patlama Fabrika Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.