İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı

İzmir Adliyesi'nde gaz kaynaklı olduğu sanılan zehirlenme meydana geldi. İzmir Adliyesi'ne çok sayıda ambulans sevk edilirken, bina boşaltıldı.

İzmir Adliyesi'nde gaz kaynaklı olduğu sanılan zehirlenme meydana geldi. İzmir Adliyesi'ne çok sayıda ambulans sevk edilirken, binanın boşaltıldı.

İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, "Adliyemizde yangın söndürme tüplerinin periyodik bakımı sırasında gaz kaçağı meydana geldi" denildi.

İŞÇİYE KALP MASAJI

Bir işçinin durumu son derece ağırlaştı ve sağlık ekipleri tarafından kendisine kalp masajı yaptı.

Adliye binasının alt katında gaz sızıntısı olduğu bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans gönderildi. Bina tedbir amaçlı boşaltıldı, duruşmalar yarıda bırakıldı.

Adliyeye, gazın tahliyesi için büyük fanlar gönderildi.

İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, 7 ambulansın bölgeye gönderildiğini, olası bir duruma karşı hastanelerde hazırlık yaptıklarını belirtti.

DHA muhabiri Mehmet Candan ise, "Yangın tüplerinin olduğu depoda gaz kaçağı oldu. 1'i ağır çok sayıda kişi gazdan etkilendi. Müdahale eden sağlık çalışanlarından da zehirlenenler oldu. Adliye binası tamamen boşaltıldı" dedi.

İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı

İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı - Resim : 2

İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı - Resim : 3

İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı - Resim : 4

İzmir Adliyesi'nde gaz zehirlenmesi! Bina boşaltıldı ile ilgili etiketler izmir adliyesi doğalgaz zehirlenmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.