Son dakika... İtalyan doktorlar: Virüs değil bakteri...

Son dakika... İtalyan doktorlar, yaptıkları otopside koronavirüsün (Kovid-19) virüs olmadığını kan pıhtılaşmasına sebep olan bir bakteri olduğunu iddia ettiler. Koronanın bakteri olduğundan tedavide antibiyotik kullanılabileceğini belirten doktorlar, hastalığa yakalananların zatürre değil tromboz nedeniyle öldüklerini, yoğun bakım ünitelerine ve solunum cihazlarına ihtiyaç olmadığını ileri sürdüler.

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) koronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına uymayan İtalyan doktorlar, ölüme neden olan şeyin virüs değil bir bakteri olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın ölümüne neden olduğunu savundular.

"SOLUNUM CİHAZLARI VE YOĞUN BAKIM BİRİMLERİ HİÇ GEREKLİ DEĞİLDİ"

Journal'in haberine göre, dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi. İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi."

SALGIN 'DSÖ TARAFINDAN ÇIKARILDI' İDDİASI

Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı. İtalya'ya göre küresel salgın DSÖ tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi. Bu tedaviyi Çinliler bildikleri için bu salgını az hasarla atlatmayı başardılar.

BAKTERİ 5G ELEKTROMANYETİK ADYASYON İLE ÇOĞALTILIYOR

Bakteri, iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken Kan sulandırıcı doğal ürünler kullanmak gerekir.. Bunun nedeni, korona virüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.

YAPILAN OTOPSİLERDE TESPİT ETTİLER

İtalya'da doktorlar, ölü bedeni kesip kol bacak ve bedenin diğer kısımlarını açtılar. Damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar. Tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile dolu olduğunu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, başlıca beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engellediğini ve hastanın ölümü ile sonuçlandığını tespit ettiler.

İTALYAN SAĞLIK BAKANLIĞI KORONA TEDAVİ PROTOKOLLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi. Hastalara doğal kan sulandırıcılar verildikten sonra bu hastalar iyileşmeye başladılar. Bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi.

Son dakika... İtalyan doktorlar: Virüs değil bakteri... ile ilgili etiketler bakteri Virüs İtalya italyan doktorlar kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.