Son dakika... İtalya'da okullar ve üniversiteler koronavirüs nedeniyle kapatıldı

İtalya'da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile üniversitelerin bu ay ortasına kadar kapatıldığı belirtildi.

İtalya'da hükümet, Avrupa'nın ve ülkenin büyük bölümü ele geçiren koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla mart ortasına kadar ilk ve orta dereceli okullar ile üniversitelerin kapatıldığını duyurdu.

 

 

Hükümet, yaklaşık 10 gün önce virüsten en çok etkilenen bölge olan İtalya'nın kuzeyindeki okulları ve üniversiteleri kapatmıştı. Bölgedeki bazı köyler ve kasabalar ise karantina altına alınmıştı.

 

 Tüm önlemlere rağmen, İtalya'da şimdiye kadar koronavirüs nedeniyle 79 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 500'den fazla kişide ise virüs tespit edildi.

Son dakika... İtalya'da okullar ve üniversiteler koronavirüs nedeniyle kapatıldı ile ilgili etiketler İtalya Koronavirüs Korona Koronavirüsü coronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.