Son dakika... İsveç’ten Emrullah Gülüşken’i tedavi için Türkiye’ye getiren uçağın ekibi süreci anlattı

Son dakika... İsveç’in Malmö kentinde koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavi için Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’in getirildiği uçak Atatürk Havalimanı’nda yakından görüntülendi. Uçağın ekibi ise yaşanılan süreci anlattı.

Emrullah Gülüşken’i getiren uçağın içerisi ve ekibi Atatürk Havalimanı’nda yakından görüntülendi. Uçağın ekibi ise o anlarda yaşadıklarını anlattı.

Son dakika... İsveç’ten Emrullah Gülüşken’i tedavi için Türkiye’ye getiren uçağın ekibi süreci anlattı

"BÖYLE BİR HİZMET GURUR VERİCİ"

Dr. Mustafa Işık, ”Vatandaşımızın getirilmesi bizi de mutlu etti. Yurt dışında bulunan vatandaşlarımıza özel böyle bir hizmet olması gurur vericidir” dedi.

"O GECE 03.00'DA HABERİMİZ OLDU"

Kaptan Pilot Melih Özegemen, “O gece 03.00’da haberimiz oldu. 06.00’da kalktık gittik. Bizim için çok önemli bir görev oldu. Bu bizim için ne ilk uçuşumuz ve ne de son uçuşumuz olacak” açıklamasına yer verdi. Kaptan Fatih Bayram, “Bakanımızın talimatı ile güzel bir operasyon gerçekleştirdik. Ülkemiz adına gurur duyduk” dedi. Paramedik Ali Osman Yılmaz, “Emrullah beyin yüzündeki mutluluk bize yetti” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Son dakika... İsveç’ten Emrullah Gülüşken’i tedavi için Türkiye’ye getiren uçağın ekibi süreci anlattı ile ilgili etiketler İsveç Emrullah Gülüşken kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.