Son dakika... İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala trafik yoğunluğu arttı

Son dakika... İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala trafik yoğunluğu arttı. Haftanın son iş günü ve iş çıkış saati nedeniyle özellikle E-5 Karayolu üzerinde oluşan trafik yoğunluğu yüzde 50’ye kadar ulaştı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde yoğunluk mesai bitimi ile çift yönlü olarak artmaya başladı. İstanbul genelinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluğu uygulamasında Çağlayan, Hürriyet Tepesi, Hasdal, Maslak, Zincirlikuyu ve TEM otoyolunda yoğunluk artmaya devam ediyor. İBB kameralarına yansıyan görüntülerde ana arterlerde trafik artmaya devam ediyor. Özellikle E-5 Edirne yönünde trafik Mecidiyeköy’den Avcılara kadar uzanıyor. Yer yer E-5’te de trafik duruyor.

Son dakika... İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala trafik yoğunluğu arttı

Öte yandan TEM otoyolu Edirne istikametinde Maslak’tan itibaren trafik yoğunlaşmaya devam ediyor. Mahmutbey gişelerinde ise yine hem Atatürk Havalimanı hem de Edirne yönünde yoğunluklar zirve yapmış durumda.

Son dakika... İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala trafik yoğunluğu arttı ile ilgili etiketler İstanbul Trafik istanbul trafik trafik durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.