İstanbul'da maske takmamanın cezası belli oldu

Gelen son dakika haberine göre: İstanbul Hıfzısıhha Kurulu, açık alanda maske takmama cezasını 900 lira olarak belirledi. Ceza miktarı kaymakamlıklara bırakıldığı için ilçeden ilçeye değişiklik gösteriyordu. Bu kararla birlikte tüm ilde ceza miktarı aynı oldu.

İstanbul'da yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kesilen cezalar kaymakamlıklara bırakıldığı için 3 bin 150 liraya kadar ceza kesiliyordu.

Ancak bu cezalar ilçeden ilçeye farklılık gösteriyordu. Örneğin Beşiktaş Kaymakamlığı dün 3 gün uyarma ardından 950 lira cezai işlem uygulama kararı aldı. Bu rakam Gaziosmanpaşa'da ise 392 lira olarak belirlenmişti.

TOPLANTI YAPILDI, KARAR VERİLDİ: 900 TL

Farklılığı ortadan kaldırmak için İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi dün saat 17.00'da Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası İstanbul'da maske takmamanın cezası 900 TL olarak belirlendi.

İstanbul'da maske takmamanın cezası belli oldu ile ilgili etiketler İstanbul Ceza maske maske takmama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.