Öğretim görevlisinin ayakları koptu!

İstanbul Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı, 16 araç hasar gördü. Yaralılardan İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş'ün iki ayağının koptuğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

91E hat numaralı Bağcılar Göztepe Mahallesi-Beyazıt seferi yapan özel halk otobüsü yayalara ve araçlara çarptı.

Kaza saat 10.00 sıralarında yaşandı. Bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkan otobüs çok sayıda araca çarptıktan sonra yayaların arasına daldı. 

Yaralılardan 65 yaşındaki Çin vatandaşı Cuichan Zhou, Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İki ayağı koptuğu öğrenilen Gümüş’ün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

DHA Muhabiri Hüseyin Coşkun kazayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Saat 10.00 sıralarında ihbar aldık. Buraya geldiğimizde bir halk otobüsü yaklaşık olarak 10 araca zarar vererek çok garip bir şekilde; yolda gitmesi gerekiyorken parka doğru giderek araçları biçerek tekrar otoparka düşmüş haldeydi.

Olay yerinde yaralılar vardı. Üç yaralıyı gördüm, birisi turistti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyazıt - Bağcılar otobüsü, rotasından şaşıp yeşil alana doğru giden alana doğru çıkmış. Ardından da rampadan otoparka saplanmış durumda."

 

Öğretim görevlisinin ayakları koptu! ile ilgili etiketler İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.