İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Kapılar koç başlarıyla kırıldı

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik son dakika terör operasyonu yapıldı. 11 ilçede eş zamanlı gerçekleşen operasyonda 22 adresteki yabancı uyruklu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yabancı Terörist Savaşçı (YTS) olduğu ve DEAŞ ile bağlantılı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon yaptı.

Soruşturma kapsamında 11 İlçede belirlenen 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda yabancı uyruklu oldukları öğrenilen çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

(DHA)

İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Kapılar koç başlarıyla kırıldı ile ilgili etiketler İstanbul Gözaltı terör DEAŞ baskını istanbul emniyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.