İstanbul'da Başkan Hasan Akgün’den Büyükçekmece’ye 2 sosyal tesis daha

Büyükçekmece’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışı yapılacak.

İstanbul için de örnek projeler sayılabilecek tesisler, tüm vatandaşların faydalanabileceği çok sayıda sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak. Büyükçekmeceliler hem eğlenecek hem de doğanın tadını yeşil alanları bol olan sosyal tesislerde çıkarabilecek.

CELALİYE ÇAMLIK YAHYA BEYATLI SOSYAL TESİSİ AÇILIYOR
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve ekibinin çalışmaları sayesinde son hazırlıkları yapılan Celaliye Çamlık Yahya Beyatlı Sosyal Tesisi 23 Mart Cumartesi günü Büyükçekmeceli vatandaşların ve Başkan Akgün’ün katılımıyla hizmete açılacak. Çam ağaçlarının ortasında bulunan ve eşsiz deniz manzarasına sahip olan sosyal tesisin açılışı gerçekleştirilecek. 13 bin 180 metrekarelik ağaçlık alan içerisine inşa edilen tesis içerisinde, spor alanları, restoran ve kafeteryalar yer alacak.

TEPECİK BARIŞ PARKI’NDAKİ SOSYAL TESİS GÜN SAYIYOR
Tepecik Ulus Mahallesi’nde 3 bin metrekarelik geniş bir alanda bulunan Barış Parkı’nın içerisine inşa edilen sosyal tesisin yapım çalışmalarının sonuna gelindi. Tamamı Tepeciklilerin talepleri doğrultusunda inşa edilen sosyal tesisin içerisinde; geniş yeşil alanlar, kafeteryalar, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları, yapay şelale ve parklar yer alıyor. Tesis, önümüzdeki günlerde Başkan Akgün ve vatandaşlarca açılacak.

İstanbul'da Başkan Hasan Akgün’den Büyükçekmece’ye 2 sosyal tesis daha ile ilgili etiketler İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.