İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ahlaksız saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak hakkındaki iğrenç paylaşıma ilişkin soruşturma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Berat Albayrak'ın avukatı Mustafa Doğan İnal, benzer yöndeki paylaşımlar nedeniyle 100 civarında kişi hakkında da şikayette bulunulduğunu söyledi.

Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın 4. çocuklarının dünyaya geldiğini duyurmaları sonrasında Mersin'de yaşadığı tespit edilen bir kişi sosyal medyada iğrenç ve bir o kadar da ahlaksızca ifadelerle Albayrak çiftine saldırıda bulunmuştu. 

Bu kişiye 100 civarında kişi de aynı ahlaksız ve iğrenç üslupla destek verdi. Albayrak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. İnal, mesajında iğrenç saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma başlattığını belirtti. İşte İnal'ın o mesajı:

"Sayın bakanımız Berat Albayrak ve ailesine dönük aşağılık yorumlarla ilgili istanbul cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlatmıştır.
Şu ana kadar tespit edilen 100 civarında ahlaksız ve şeref yoksunu için de şikayette bulunulmuştur." 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ahlaksız saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

İnal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının iğrenç paylaşımla ilgili soruşturma başlatmasına ilişkin tutanak ise şöyle.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ahlaksız saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. - Resim : 2

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ahlaksız saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. ile ilgili etiketler Berat Albayrak Esra Albayrak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma suç duyurusu mustafa doğan inal şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.