İstanbul Boğazı'nda lüks yatta yangın

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Karadan ve denizden yapılan müdahale sonucu teknedeki yangın kontrol altına alındı. Ancak tekne bir süre sonra battı. İstanbul Valiliği yangında yaralanma ya da can kaybı olmadığını açıkladı.

 İstanbul Beşiktaş açıklarında lüks bir teknede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Teknenin arka tarafında başlayan yangına ilk olarak Sahil Güvenlik Ekipleri müdahale etti.

İstanbul Boğazı'nda lüks yatta yangın

İtafiye ekiplerinin de karadan müdahale ettiği yangın kısa süreda kontrol altına alındı. Ancak lüks tekne bir süre sonra boğazın sularına gömüldü. 

İstanbul Boğazı'nda lüks yatta yangın - Resim : 2

Yangına ilişkin bir açıklama yapan İstanbul Valiliği, yaralı ve can kaybı olmadığını belirtti.

İstanbul Boğazı'nda lüks yatta yangın - Resim : 3

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"Sahil Güvenlik Harekat Merkezi’nden alınan bilgiye göre; İstanbul Boğazı’nda Beşiktaş açıklarında bir teknede yangın meydana gelmiş olup olay yerine kıyı emniyeti, sahil güvenlik unsurları, itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edilmiştir. Yangın, denizden sahil güvenlik ekipleri ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınmıştır. Yaralı ve can kaybı yoktur."

 

 

 

 

İstanbul Boğazı'nda lüks yatta yangın ile ilgili etiketler İstanbul Beşiktaş Bebek tekne yat Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.