Son dakika... İş adamı Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı

Son dakika... Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı olan Süleyman Toplusoy, son yolculuğuna uğurlandı. Toplusoy'un cenazesi Çekmeköy Köyiçi Eski Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Giyim markası olan Roman Mağazaları'nın ortağı ve 3 çocuk babası iş adamı Süleyman Toplusoy, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son dakika... İş adamı Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı

59 yaşındaki Toplusoy'un cenazesi bugün Çekmeköy'de bulunan Ensar Camii'ne getirildi. Cenazeye aile yakınları, Ali Ağaoğlu ve çok sayıda iş insanı katıldı. Ali Ağaoğlu, “Allah rahmet eylesin. Çok genç yaşta. Çok daha verimli olacaktı. Kader böyle. Allah yattığı yeri cennet etsin" dedi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Toplusoy'un cenazesi Çekmeköy Köyiçi Eski Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Son dakika... İş adamı Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

SÜLEYMAN TOPLUSOY KİMDİR?

Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı olan Süleyman Toplusoy, 59 yaşındaydı. Cemiyet hayatının önde gelen simalarından olan Toplusoy, İpek Toplusoy ile evliydi. 3 kızı olan ünlü iş adamının Muharrem ve Turgut isminde iki ağabeyi var.

Süleyman Toplusoy verdiği bir röportajda büyük aşk ile evlendiği eşi İpek Toplusoy ile olan evliliğini şöyle anlatmıştı

Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı Süleyman Toplusoy, bir davette tanıştığı eşi İpek Toplusoy'a ilk görüşte aşık olduğunu söylemiş; "Eşimi ilk gördüğümde evleneceğim kadın bu" demişti.

Son dakika... İş adamı Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı Süleyman Toplusoy, eşi İpek Toplusoy ile son derece huzurlu bir hayat sürüyor. Eşi İpek Hanım'ı ilk gördüğünde aşık olan ve onunla evleneceğini hisseden Süleyman Toplusoy'un başka bir aşkı daha var kızı Zeynep. Bir yaşındaki kızları Zeynep'in gülüşü için dünyaları vereceklerini söyleyen İpek-Süleyman Toplusoy çiftinin Çekmeköy'deki mutlu yuvalarına misafir olduk.

Son dakika... İş adamı Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler süleyman toplusoy roman mağazası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.