PKK'ya sınır ötesinde ağır darbe

Irak'ın kuzeyindeki Metine bölgesinde eylem hazırlığında oldukları tespit edilen bir grup terörist İHA'lar tarafından tespit edildi. Bunun üzerine kalkan F-16'lar bölgeyi bombalı. Son dakika haberine göre, hava harekatında 5 PKK'lı terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı operasyona ilişkin görüntüleri paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi" ifadeleri kullanılırken operasyona ilişkin bir de video paylaşıldı.

PKK'ya sınır ötesinde ağır darbe

 

PKK'ya sınır ötesinde ağır darbe ile ilgili etiketler PKK terörist metina hava harekatı msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.