Son dakika | İdlib'te şehit sayımız 34'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'deki saldırılarda şehit olan askerlerimizin sayısının 34'e çıktığını açıkladı. Erdoğan, "İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz şehidimiz 34’e çıktı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti milletvekilleriyle buluşma toplantısında konuştu. İbdib'te devam eden operasyonlarda Esed güçlerine büyük zaiyet verildiğini açıkladı. Erdoğan Mehmetçiğe yapılan saldırıda şehit sayımızın yükseldiğini söyledi.

ŞEHİT SAYIMIZ 34'E ÇIKTI, MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Şehit düşen her evladımızın acısı yüreğimizi dağlıyor. Bin yıldır bu topraklarımızı vatanımız kılmak için yürüttüğümüz mücadeleyi verdiğimiz sayısız şehitler kervanına bunu da ilave etmemiz gerekiyor. Ve şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz şehidimiz 34’e çıktı. 20 günlük harekat boyunca vermiş olduğumuz şehitlerin ailelerine şahsım, milletim adına baş sağlığı dilerken milletimizin de başı sağ olsun diyorum.

Son dakika | İdlib'te şehit sayımız 34'e çıktı ile ilgili etiketler Şehit Suriye Cumhurbaşkanı Erdoğan idlib saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.