Hüseyin Çimşir'in istifası söz konusu değil

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluğu mucizelere bırakan Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevinden istifa ettiği iddia edilmişti. Ancak, Denizli'den ayrılmadan önce havaalanında Trabzonspor yönetimi ile gerçekleşen toplantının ardından yapılan açıklamada istifanın söz konusu olmadığı duyuruldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Trabzonspor'un hocası Hüseyin Çimşir'in istifasını Ahmet Ağaoğlu'na sunduğu iddia edilmişti.

Hüseyin Çimşir'in istifası söz konusu değil

Sezon başında Ünal Karaman'ın yardımcısı olarak göreve başlayan ve ayrılık sonrası takımın başına geçen Çimşir, pandemi sonrası ligde alınan kötü sonuçların ardından taraftarların hedefi haline geldi.

Süper Lig'de ilk kez Denizlispor karşısındaki 2-1'lik karşılaşma ile yenilgi alan Çimşir'in Başkan Ahmet Ağaoğlu'nua istifasını sunduğu iddia edildi. 

Denizli dönüşü havalimanında yapılan toplantıda Cimşir ile yönetimin görüştüğü ancak bir istifanın söz konusu olmadığı belirtildi. 

 

Hüseyin Çimşir'in istifası söz konusu değil ile ilgili etiketler Son dakika istifa Trabzonspor Hüseyin Çimşir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.