Hürriyet, Milliyet ve Posta artık basılmayacak mı?

Demirören Medya Grubu'nun basılı tüm gazeteleri kapatıp, yayınlarını dijital platformda sürdürme kararı aldığı ileri sürüldü. Bu iddiaya ise Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Hakan, "Tek kelimesi bile doğru değil" dedi...

Medyaradar, üst düzey bir kaynağa dayandırdığı haberde Demirören Medya'nın dijital dönüşüm kararı aldığını ve tüm gazetelerin sadece online mecrada yayınlarını sürdüreceğini ve basılmayacağını ileri sürmüştü.

İddiaya göre kurum bünyesindeki tüm gazeteler yani Hürriyet, Milliyet ve Posta sadece internet ortamında yayına devam edecekti. 

Çalışanlara eşyalarını toplama talimatı verildiği, bu nedenle endişe içinde bekledikleri de haberde yer alıyordu. 

Tüm bu iddialara Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. 

İddiayı yalanlayan Hakan, "Bunun tek harfi bile doğru değil... Hürriyet, son dönemde artan tirajıyla sektörün öncüsü durumunda... Sanırım bunun rahatsızlığı söz konusu..." dedi. 

DEMİRÖREN MEDYA YASAL YOLLARA BAŞVURACAK

İddiaya ilişkin bir açıklamada Demirören Medya Grubu'ndan geldi. Açıklamada, "Demirören Medya Grubu ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı mecralarda manipülasyon amaçlı olarak yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tip manipülasyon amaçlı haberleri yapanlar hakkında SPK nezdinde suç duyurusunda bulunmak da dahil olmak üzere her türlü yasal yollara başvuracağımızı ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da gerekli KAP açıklamasını yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi... 

Hürriyet, Milliyet ve Posta artık basılmayacak mı? ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Hürriyet Milliyet Posta medyaradar demirören medya grubu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.