Son dakika! Hulusi Akar ve Yaşar Güler Libya'da

Son dakika... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler sürpriz bir ziyaret yaparak Libya'ya gitti. Mitiga Havaalanı'na inen heyeti Libya Savunma Bakan Yardımcısı Selahaddin Abdullah en-Nemruş karşıladı.

Güvenlik ve Askeri İşbirliği Mutabakat Muhtırası kapsamında yapılan faaliyetleri yerinde incelemek üzere Libya'nın başkenti Trablus'a geldi. Akar ve Orgeneral Güler'in ziyareti dolayısıyla Mitiga Havaalanı'nda askeri tören düzenlendi.

ASKERİ TÖRENLE KARŞILANDI

Libya Savunma Bakan Yardımcısı Selahaddin Abdullah en-Nemruş, Genelkurmay Başkanı Korgeneral Muhammed eş-Şerif, Deniz Kuvvetleri Komutanı Abdulhakim Abuhalia ile Türkiye’nin Trablus Büyükelçisi Serhat Aksen ve diğer Türk ve Libyalı yetkililerce karşılanan Akar, tören kıtasını selamladı. Törenin ardından Bakan Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler, mutabakat kapsamında oluşturulan Savunma Güvenlik İşbirliği ve Eğitim Yardım Danışma Komutanlığına gitti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: LİBYA'DAKİ SÜRECİ SÜRDÜRMEMİZ LAZIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret ile ilgili olarak "Önce Deniz Kuvvetleri Komutanımızı gönderdik. Ardından bir heyetle Savunma Bakanım gidecekti. Bugün gitmiş durumda. İnşallah Libya'daki süreci çok yakın bir şekilde sürdürelim diyoruz. Libya hükümeti ile çok yakından sürdürülmesi lazım. Yapılan iş budur." ifadelerini kullandı. 

Son dakika! Hulusi Akar ve Yaşar Güler Libya'da ile ilgili etiketler Yaşar Güler Libya Türkiye Hulisi Akar sürpriz ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.