Hava savunma sistemi SUNGUR göreve hazır!

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından 'Bir sürprizimiz var, hazır olun' şeklinde bir paylaşımda bulunarak, hava savunma sistemi SUNGUR'un envantere girmeye hazır olduğunu açıklandı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından, ''Güvenlik kuvvetlerimizin kabiliyetlerini artırmak için sürpriz bir güç!'' diyerek, hava savunma sistemine ait SUNGUR tanıttı.

İsmail Demir'in paylaşımı şu şekilde;

''Başkanlığımız öncülüğünde, Roketsan’ın yerli savunma sanayii paydaşlarıyla birlikte geliştirdiği hava savunma ailemizin yeni üyesi #SUNGUR, başarılı atışlı testler sonrası envantere girmeye hazır!

Kademeli hava savunma sistemimizin yeni üyesi, portatif özelliğiyle kara, hava, deniz platformlarına entegre edilebilecek.

#SUNGUR hareketli atış yeteneği, gece-gündüz hedef tespit, teşhis, tanımlama, takip ve 360 derece atış kabiliyetine sahip.

#SUNGUR, hava unsurlarına karşı etkinliği ve yüksek manevra kabiliyeti, yüksek hedef isabet yeteneği ve karşı tedbir özelliği, titanyum harp başlığı, hedefin uzun menzilden görüntülenmesini sağlayan nişangahıyla kendi sınıfının önünde bir sistem.''

Hava savunma sistemi SUNGUR göreve hazır!

 

Hava savunma sistemi SUNGUR göreve hazır! ile ilgili etiketler Savunma sanayi İsmail Demir Füze Sungur hava savunma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.