Hadımköy'de TIR devrildi TEM ulaşıma kapandı

İstanbul Hadımköy'de TEM'de bir TIR devrildi. Önünde giden otomobile çarpan TIR'da bulunan tonlarca toprak yola döküldü. 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

TEM Hadımköy mevkiinde Anadolu yönünde maydana gelen kazada Mesut Demirgök'ün kullandığı 39 EE 835 plakalı TIR, önünde seyreden Burhan Bağsır yönetimindeki 34 PFE 27 plakalı otomobile  çarptı. Kazanın etkisiyle TIR devrildi. Kazada  TIR sürücüsü ile otomobilde bulunan Emine Bağsır ve Barış Bağsır ise hafif şekilde yaralandı. TIR'ın dorsesinde bulunan tonlarca toprak yüklü çuvallar ise yola savruldu. Kaza sonrası TEM Otoyolu Anadolu Yakası istikamet ulaşıma kapandı.

Hadımköy'de TIR devrildi TEM ulaşıma kapandı

Yaralılar hızlıca çevrediki hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri de yolda geniş güvenlik önlemi aldı.

VİNÇLE KALDIRILDI

İBB ekipleri vinçle devrilen TIR'ı kaldırmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat sonra TIR yol kenarına alındı. Yoldaki toprak dolu çuvalların kaldırılmasıyla araç geçişi tekrar başladı. (DHA)

Hadımköy'de TIR devrildi TEM ulaşıma kapandı - Resim : 2

Hadımköy'de TIR devrildi TEM ulaşıma kapandı ile ilgili etiketler Trafik kazası İstanbul TIR kaza TEM Trafik hasdal yol kapattı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.