Son dakika haberleri: Önce kavga etti, sonra arabayla ezmeye kalktı!

Son dakika... Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede bir kişi karşı taraftan birini aracıyla ezmeye çalıştı.

Olay Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre mahallede bulunan bir sokak üzerinde, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Kavga anı bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

OTOMOBİLİYLE EZMEYE ÇALIŞTI

Kavgada bir türlü sakinleşmeyen taraflardan bir kişi otomobil ile karşı taraftan bir kişiyi ezmeye çalıştı.

Otomobilin çarptığı kişi savrularak yaralanırken o anlar saniye saniye kameralar tarafından görüntülendi.

Otomobili kullanan sürücü olay yerinden uzaklaşırken, savrulup yaralanan şahıs için ise 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler, yaralı şahsı ambulansa alarak hastaneye sevk etti.

İHA

 

Son dakika haberleri: Önce kavga etti, sonra arabayla ezmeye kalktı! ile ilgili etiketler Tekirdağ Kavga otomobiliyle ezmeye çalıştı otomobili üstüne sürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.