Zeytin Dalı bölgesinden acı haber

Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesinde, terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan sızma girişimi sırasında yaşanan çatışmalarda bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Çatışmalarda 6 PKK'lı öldürüldü.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı bölgesinde, PKK/YPG terör örgütü tarafından yapılan sızma girişimi sonrasında çıkan çatışmada, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. " denildi.

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan çıkan çatışmalarda 6 terörist de öldürüldü. Bakanlık, ''Teröristlerin muhtemel saldırı ve kaçış istikametleri ateş destek vasıtalarıyla derhal ateş altına alınarak, 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgeye sevk edilen İHA/SİHA ve destek unsurlarıyla operasyonlar devam etmektedir.'' açıklamasında bulundu.

Zeytin Dalı bölgesinden acı haber

Zeytin Dalı bölgesinden acı haber ile ilgili etiketler Şehit Çatışma PKK zeytin dalı msb
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.