Yabancı sınırının akıbeti belli oldu

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği ile yaptığı görüşmede yabancı sınırı hakkında nihai kararını verdi. 6 saat süren toplantıdan, yabancı sınırının 3 sezonda kademeleri olarak 14'ten 8'e düşürülmesi kararı çıktı.

TFF ile Kulüpler Birliği Vakfı arasında Riva'da 6 saat süren bir toplantı yapıldı.

KULÜPLERİN GÖRÜŞÜ ALINDI

Toplantının ana gündem maddeleri önümüzdeki sezonlarda düşürülecek olan yabancı sınırı, 2020/21 futbol takvimi ve kamp dönemleri görüşüldü.

Liglerin başlangıç tarihi ve muhtemel sezon öncesi kamp tarihleri ile ilgili 18 kulüp, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimine görüşlerini bildirdi.

Ağustos ayındaki Şampiyonlar Ligi takvimi, 2021 yazında yapılacak olan EURO 2020, sezon ortasında ara olup olmayacağı gibi noktalar bu gündem maddesinde dile getirildi.

YABANCI SINIRI 3 SEZONDA 14'TEN 8'E DÜŞECEK

Kulüpler, yabancı sınırı ile ilgili de soru ve görüşlerini TFF'ye iletti.

Yabancı sınırının önümüzdeki sezonu etkileyip etkilemeyeceği, hangi noktada devreye gireceği soruldu.

TFF, yabancı sınırının 3 sezon içerisinde kademe kademe düşürüleceği ve 12-10-8 şeklinde bir geçiş olacağı cevabını verdi.Önümüzdeki günlerde TFF ile Kulüpler Birliği, bu konularda tekrar bir görüşme yapacak ve kararlar alınacak.

 

Yabancı sınırının akıbeti belli oldu ile ilgili etiketler TFF Kulüpler Birliği yabancı sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.