TÜRGEV Başkanı'ndan 'Onur Haftası' çağrısı

Gelen son dakika haberine göre; TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, LGBTİ+'liler tarafından her yıl haziran ayı sonunda gerçekleştirilen onur yürüyüşünün bu yıl sosyal medyada kutlanması ve büyük yankı bulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, eşcinselliğin geleceği tehdit ettiğini vurgulayarak, ''Çoklu cinsiyet dayatmasına karşı net duruşumuzu ortaya koyuyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), sosyal medyada LGBTİ+ bireylerin başlattığı 'Onur haftası' (Pride) etkinliğine tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.

TÜRGEV'den yapılan açıklamada, ''Son yıllarda giderek politik bir hüviyet kazanan homoseksüellik ve türevlerine dair hareketin, uluslararası kurum ve kuruluşların da desteğini arkasına alarak küresel bir dayatmaya dönüştüğünü müşahade ediyoruz. Bu dayatma emredici ve nefret dilini esas alan propaganda yöntemiyle dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi ülkemizde de toplum huzurunu ve sağlığını tehdit eder noktaya gelmiştir.

Homoseksüellik ve türevlerinin propagandasının yapılması, bunları özendirici üslup kullanılması toplumumuzun ezelden beri güçlü şekilde karşı olduğu bir olgudur. Ailelerin neredeyse tamamı biyolojik cinsiyeti temel almakta, çocuklarını ‘kadın’ ve ‘erkek’ olarak yetiştirmeye özen göstermektedir.'' ifadeleri yer aldı.

AÇIKLAMANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

''İNSANLIĞIN GELECEĞİNİ TEHDİT EDEN...''

Kurumun sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan, ''Geleceğimizi, çocuklarımızı, insanlık haysiyetini ve onurunu korumak hepimizin ortak vazifesidir. Ülke ve dünya kamuoyunu bu sese ortak olmaya davet ediyoruz. Hep beraber sesimizi yükseltelim. Onurumuz için, geleceğimiz için, insanlık için!..'' ifadelerini alıntılayan TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, ''Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı olarak giderek belirginleşen, yaşam tarzımızı ve insanlığın geleceğini tehdit eden çoklu cinsiyet dayatmasına karşı net duruşumuzu ortaya koyuyoruz.'' dedi.

TÜRGEV Başkanı'ndan 'Onur Haftası' çağrısı

 

 

TÜRGEV Başkanı'ndan 'Onur Haftası' çağrısı ile ilgili etiketler TÜRGEV Fatmanur Altun pride onur haftası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.