3 üst klasman hakem korona!

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir üst klasman hakemi ile iki üst klasman yardımcı hakeminin 11.09.2020 Cuma günü yapılan rutin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Bir Üst Klasman hakemimiz ile iki Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 11.09.2020 Cuma günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonuçları pozitif çıkmıştır.

Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir."

TRABZON-BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖREV ALACAKTI

Öte yandan söz konusu haberi sosyal medya hesabından duyuran eski hakem Deniz Çoban, koronavirüse yakalanan hakemlerin, yarın oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında görev yapması planlanan Volkan Narinç, üst klasman hakemi Ramazan Keleş ile üst klasman yardımcı hakemi Samet Çiçek'in olduğunu duyurdu. 

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hakemlerin görev yapacağı maçlara başka isimleri atayacak.

 

3 üst klasman hakem korona! ile ilgili etiketler TFF hakem Korona üst klasman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.