TELE1'de yangın paniği!

Gelen son dakika haberine göre; TELE1'in sistem odasında çıkan yangın nedeniyle yayın durduruldu. Haberi TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ verdi.

TELE1'de çıkan yangın nedeniyle yayına bir süre ara verildi.

HABERİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ VERDİ

TELE1 Genel Yayın Yöönetmeni Merdan Yanardağ, sosyal meduyadan yaptığı açıklamada, "Sistem odamızdan çıkan küçük bir yangın ve bunun yol açtığı arıza nedeniyle TELE 1 yayınını sürdüremiyoruz. Sorunu çok kısa sürede gidereceğiz. Başka bir nedeni yok, dostlarımız endişelenmesin.'' ifadelerini kullandı.

TELE1'de yangın paniği!

GEÇTİĞİMİZ HAFTA CEZA ALMIŞLARDI

Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından alınan kararla Halk TV ve TELE 1'e 5 gün yayın durdurma cezası verilmişti.

Program durdurma yerine yayın cezası verilmesi nedeniyle iki televizyon kanalının ekranlarının 5 gün kararacağı bildirilmişti.

 

 

TELE1'de yangın paniği! ile ilgili etiketler Yangın tele1 Merdan Yanardağ yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.