TBMM Başkanı koronaya yakalanan vekil sayısını açıkladı

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te düzenlenen değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Şentop burada yaptığı açıklamada, ''Virüs nedeniyle evde takip edilen milletvekili sayısı 5, hastanede 4 vekil var. Ayrıca 35 Meclis çalışanı da korona...''' ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, birazdan TBMM 27. Dönem 2. ve 3. Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Şentop'un açıklamalarından öne çıkanlar;

''144 ülkeyle kurulan dostluk grupları Türkiye'nin etkinlik coğrafyasını geliştirmiştir.

TBMM başkanlığına 970 kanun teklifi verilmiştir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili zaman içinde ortaya birtakım aksaklıklar çıkarsa bunlarla ilgili gerek Anayasa'da gerek kanunlarda değişiklikler yapılır. Bu da gayet doğaldır. Fakat bugün itiraz olarak ileri sürülen hususların hepsinin isabetli ve doğru olmadığı kanaatindeyim.

9 milletvekilinde koronavirüs tespit edildi. Koronavirüs nedeniyle evde takip edilen 5 milletvekili, hastanede de 4 milletvekili var. Toplam 35 personelimizde koronavirüs tespit edilmiştir. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu solunum cihazından ayrıldı, yakında aramızda olacak.''

Ayrıntılar geliyor...

TBMM Başkanı koronaya yakalanan vekil sayısını açıkladı ile ilgili etiketler TBMM Mustafa Şentop değerlendirme toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.