Sınava girecekler dikkat! ÖSYM'den flaş değişiklik!

Gelen son dakika haberine göre; ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Başkanı Halis Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, önemli bir yeniliği duyurdu. Aygün, artık sınava girecek adayların Başvuru Merkezleri'ne gitmeden fotoğraflarını güncelleyebileceklerini açıkladı.

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Twitter hesabından yapılan yeniliklere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Aygün'ün açıklamaları;

''Adaylarımızın başvuru işlemlerini kolaylaştırmak ve bu konudaki taleplerine çözüm üretmek için çalışıyoruz.

Şubat ayında Aday İşlemleri Sistemi (ÖSYM AİS) mobil uygulamasını adaylarımızın kullanımına sunduk. Adaylarımız başvuru işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Adaylarımız için önemli bir yeniliğimizi daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Artık adaylarımız ÖSYM Başvuru Merkezlerine gitmeden fotoğraflarını kendileri güncelleyebilecekler.

T.C. Kimlik Kartı bulunan fakat sistemimizde güncel fotoğrafı olmayan adaylarımız fotoğraf güncelleme işlemleri için artık başvuru merkezlerine gitmeden fotoğraf güncelleme işlemlerini ve sınav başvurularını Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Bu durumdaki adaylarımızın fotoğrafları sınavlara başvuruları esnasında T.C. Kimlik Kartlarındaki fotoğraflarıyla otomatik olarak güncellenecektir.''

 

Sınava girecekler dikkat! ÖSYM'den flaş değişiklik! ile ilgili etiketler ÖSYM ÖSYM Başkanı Halis Aygün fotoğraf ÖSYM fotoğraf nasıl değiştirilir?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.