Rusya 'misilleme' için İdlib'i vurdu

Gelen son dakika haberine göre; Rus savaş uçaklarının İdlib kırsalında yer alan köylere hava saldırısı düzenlediği, bu saldırılarda 6 kişinin ağır yaralandığı açıklandı. Rusya'nın söz konusu saldırıyı bugün M4 karayolunda Türk-Rus ortak devriyesini hedef alanlara yönelik misilleme olarak yaptığı iddia edildi.

Suriye’de Rus savaş uçakları, İdlib kırsalında bulunan Kafar Aweed, Kansafra köyleri ile Benin kasabası ve Ariha ilçesine yönelik hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda sivil mahallelerin hedef alınması sonucu 6 kişi ağır şekilde yaralandı.

EVLER KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yerel kaynaklara göre, 2 hava saldırısının gerçekleştirildiği Kafar Aweed köyünde 3 sivil yaralandı. Ariha ilçesinde ise 2 kişi yaralandı. Benin kasabasında ise sivillerin evleri kullanılmaz haline geldi.

Bir sivilin ise Kansafra köyündeki saldırıda yaralandığını öğrenildi. Saldırılar sonucu evlerde ve saldırıların gerçekleştirildiği bölgelerde bulunan binalarda büyük maddi hasar da meydana geldi.

RUSYA'DAN 'MİSİLLEME' İDDİASI

Öte yandan Rusya'nın söz konusu saldırıyı, bugün İdlib'deki M4 karayolunda Türk ve Rus askerlerinin gerçekleştirdiği ortak devriye sırasında gerçekleşen ve Rus askerlerinin yaralandığı patlamaya misilleme olarak gerçekleştirdiği iddia edildi.

Rusya 'misilleme' için İdlib'i vurdu ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.