Odatv davasının görüldüğü İstanbul Adliyesi önünde silah sesleri!

Gelen son dakika haberine göre; Çağlayan'da yer alan İstanbul Adalet Sarayı önünde hareketli anlar yaşandı. Silah sesi duyulması üzerine polis alarma geçti. İki kişi gözaltına alınırken, söz konusu çatışmanın Odatv davasıyla alakalı olduğu iddia edildi.

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre adliye önünde iki grup birbirine girdi. Silah sesi duyulması üzerine polis alarma geçti. Silahlarını çeken polis, kavga eden gruba yöneldi. Bir kişinin yaralandığı kavgayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

'ODATV DAVASIYLA İLGİLİ' İDDİASI

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın aktardığına göre; Olay, bugün görülen Odatv davasıyla ilgili...

İki grup arasındaki çatışmada, adliyeden çıkan grup, kapı önünde bekleyen gruba silahla ateş etti.

Odatv davasının görüldüğü İstanbul Adliyesi önünde silah sesleri!

CNN TÜRK muhabiri Sema Akbulut da şu bilgileri paylaştı:

''Şu an Çağlayan Adliyesi içindeyim. Giriş çıkışlar kapatıldı. Her şey çok hızlı gelişti. Bir anda Basın Odası'nda herkesin geriye doğru kaçıştığını gördük. Şu an ön kapıda giriş çıkışlar kapatıldı. İki grup arasında bir tartışma çıktığı söylendi. An itibariyle Adliye içinden çıkışlar yapılıyor. Şu an ben de çıkabildim. Olayın hemen ardından ellerinin kelepçelenerek içeri giriş yapıldığını söyleyebilirim. Ambulans sesleri var. Yaralının olmadığını öğrendim.''

Odatv ise söz konusu olaya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Silahlı saldırının iki hasımlı grup arasında çıktı'' ifadelerine yer verdi.

ODATV DAVASI NEDİR?

MİT şehidinin cenaze törenine ilişkin görüntülü haberi yayınladıkları için yargılanan OdaTV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, sitenin Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile gazeteciler Hülya Kılınç ve Murat Ağırel'in de bulunduğu sekiz kişi yargılanıyor.

Zanlılar hakkındaki dava bugün İstanbul Adliyesi'nde görülüyor.

 

Odatv davasının görüldüğü İstanbul Adliyesi önünde silah sesleri! ile ilgili etiketler İstanbul Adliyesi OdaTV Çatışma Çağlayan Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.