Nihat Özdemir, ömrünü harcadığı Fenerbahçe'den istifa etti!

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, bugün Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti.

2010-11 sezonuna ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe'nin sert tepkisiyle karşılaşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü'ndeki üyeliğinden bugün istifa etti. 

Özdemir bir süredir sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile girdiği polemiklerle gündeme gelmiş, ayrıca kulüp tarafından kendisine disiplin soruşturması başlatıldığı açıklanmıştı.

Özdemir'den Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gönderilen mektupta şu ifadeler yer aldı: "09.06.2020 tarihli disiplin soruşturması yazınız 17.06.2020 itibarıyla tarafıma tebliğ edilmiştir. İlgili yazı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliğinden istifa ettiğimi bilginize sunarım. Gereğinin yapılmasını rica ederim."

UZUN YILLAR GÖREV YAPMIŞTI

Bu istifayla birlikte Özdemir'in adeta 'ömrünü ve servetini' harcadığı Fenerbahçe ile ilişiği kesilmiş oldu.

Özdemir, 1995-1996 seneleri arasında Ali Şen ile birlikte Fenerbahçe yönetimine girmiş, 2000 senesinden itibaren de Aziz Yıldırım ile birlikte çalışmaya başlamıştı.

Nihat Özdemir, ömrünü harcadığı Fenerbahçe'den istifa etti!

NE OLMUŞTU?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist dergisinin Instagram yayınında yaptığı açıklamada "Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız' sorusuna, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya'da, İngiltere'de ve Fransa'da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon... 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" ifadelerini kullanmıştı. 

Özdemir açıklamalarına Fenerbahçe’den sert tepki gelmişti.

Nihat Özdemir, ömrünü harcadığı Fenerbahçe'den istifa etti! ile ilgili etiketler Nihat Özdemir Fenerbahçe istifa TFF üyelik başkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.