İnce'den flaş açıklama: Aynı yolun yolcusu...

Gelen son dakika haberine göre; Yeni bir parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Muharrem İnce, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İşler kötüye giderken kendi hatalarını dış mihraklara bağlayanlarla, kendileri gibi düşünmeyenleri iktidarla ilişkilendirip ihanetle suçlayanlar aslında aynı yolun yolcusudur” ifadelerini kullandı.

İnce'den flaş açıklama: Aynı yolun yolcusu...

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda bir konuşma yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, ''31 Mart yerel seçimlerinde duvarın arkasına geçtik. O duvarı şimdi dostlarımızla birlikte ve milletimizin ferasetiyle parça parça yıkacağız.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kurultay'da tuvalet kenarında oturtulan İnce'nin, 'Dostlarla birlikte iktidara geleceğiz' sözlerine büyük tepki gösterdiği ve yeni bir parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilmişti. İnce arkadaşlarına, "CHP tabelası onlarda kalsın. Biz 1919 ruhuyla hareket edeceğiz" dediği de belirtilmişti.

Bu iddialar üzerine CHP yönetimi, İnce'yi bölücülükle suçlamıştı.

İnce'den flaş açıklama: Aynı yolun yolcusu... ile ilgili etiketler Muharrem İnce Parti CHP Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.