Meral Akşener'den LGS-YKS tepkisi

Gelen son dakika haberine göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve bu hafta sonunda yapılacak sınavlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener, ''Umarız vaka sayısında artış olmaz'' ifadelerini kullandı.

Akşener, partisinin grup toplantısında LGS kapsamında geçen hafta gerçekleştirilen merkezi sınavın ertelenmemesine tepki gösterdi.

''MİLLETİME ŞİKAYET EDİYORUM...''

Okul önlerindeki kalabalığa dikkat çeken Akşener, "Umarız LGS nedeniyle vaka sayısında artış olmaz. Bu hafta da YKS sınavı var. Gençlerimize zihin açıklığı diliyorum. Bu vesileyle iktidarın bu inadını milletime şikayet ediyorum" dedi.  

Akşener ayrıca, ''Hafta sonu sınava girecek sayın öğrenciler, sınava giderken önlemlerinizi lütfen alın. Ne kendinizi ne de sevdiklerinizi riske atmayın. Allah her birinize zihin açıklığı versin.'' ifadelerini kullandı.

 

Meral Akşener'den LGS-YKS tepkisi ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener YKS LGS tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.