"AK Partili kardeşlerimizle ittifak yapacağız!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz önce yıllar yılı AK Parti'ye oy verip bugün hayal kırıklığına uğrayan AK Partili kardeşlerimizle ittifak yapacağız.'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

''Huzuru hepimiz istiyoruz. Ama 16 yıllık tecrübeye bakıyoruz huzur yok. Demek ki önümüzde ciddi bir süreç var. Bu süreci hepimiz dikkatle değerlendirerek sandığa gitmek zorundayız.

''CHP'Lİ BELEDİYELERİN ELİNE SU DÖKEMEZ''

Yerel yönetimlerde hiçbir siyasal parti CHP'li belediyelerin eline su dökemez. Bunu rahatlıkla söylebiliriz. Yerel yönetimler bize kızabilirler bazı hizmetleri yanlış bulabilirler. Yerel yönetimler metro deyince akla CHP gelir. Sıfır yaşından başlayarak bütün çocuklara süt uygulaması ilk yapan yine bizim belediyeler.

''SONUNDA İTİRAF EDİLDİ''

İstanbul hepimizin göz nuru gözbebeği gibi korumamız gereken bir kent. Haliç'i ile denizi ile İstanbul. Ne yapıldı İstanbul'a? Sonunda itiraf edildi 'Biz İstanbul'a ihanet ettik' dedi. Hiçbir CHP'li belediyenin olduğu yerde o beldeye asla ve asla ihanet edilmemiştir.

''CHP'Lİ BELEDİYELERİN OLDUĞU YERDE BÜTÜN İBADETHANELER TERTEMİZDİR''

Biz insandan yana insan için belediyecilik yapıyoruz. İnsanın yoksulluğun teşhir etmiyoruz. İnsanı insan olarak görmek bizim zaten temel görevimiz. Bütün ibadethaneler tertemizdir CHP'li belediyelerin olduğu yerde.

''MÜFETTİŞ GÖNDERMEZSENİZ NAMERTSİNİZ''

Belediye başkanlarımızın olağanüstü baskı altında olduğunu da biliyoruz. Kendi belediyelerine bir şey demiyor ama bizim belediyelerden acaba açık bulabilir miyim diye müfettiş üstüne müfettiş gönderiyor. Göndermezseniz namertsiniz.

''BALIKESİR, DENİZLİ, UŞAK, MERSİN, ADANA, ANTALYA, BURSA, ANKARA VE İSTANBUL'U ALACAĞIZ''

Önümüzdeki süreçte yerel seçimler var. Önemli hedefler koyduk. Şu anda Tekirdağ İzmir Aydın Muğla Eskişehir ve Hatay büyükşehir belediyelerimiz var. Onlarla gurur duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte Balıkesir Denizli Uşak Mersin Adana Antalya Bursa Ankara ve İstanbul'u alacağız.

''SANDIKTA İTTİFAK YAPACAĞIZ''

'Yerel yönetimlerde ittifak yapacak mısınız?' diye soruyorlar. Sandıkta ittifak yapacağız halktan yana olan, halkına hesap veren bütün belde halkına diyeceğiz ki gelin bizim belediye başkanımıza oy verin diyeceğiz. Sandıkta mutabakatı sağlayacağız. 

''AK PARTİLİ KARDEŞLERİMİZLE İTTİFAK YAPACAĞIZ''

Biz önce yıllar yılı AK Parti'ye oy verip bugün hayal kırıklığına uğrayan AK Partili kardeşlerimizle ittifak yapacağız.''

"AK Partili kardeşlerimizle ittifak yapacağız!" ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Son dakika ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.