Ivanka Trump'tan İstanbul Sözleşmesi'ne destek

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka, İstanbul Sözleşmesi'ne dikkat çekmek için yürütülen 'Challenge accepted' akımına sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla destek verdi.

Kadınların sosyal medyada başlattığı ve birçok ünlü ismin de katıldığı "Challenge accepted" (Meydan okuma kabul edildi), “İstanbul Sözleşmesi yaşatır” etiketli kampanya dünya çapında yayıldı.

TRUMP’IN KIZI BÖYLE DESTEK VERDİ

Instagram hesabından siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşan Ivanka Trump, “Kız kardeşliğe, beni destekleyen ve ilerlemem için bana itici güç olan kadınlara minnettarım! Her yeni gün, ışığı yaymak ve çevremizdeki insanları cesaretlendirmek için sayısız -büyük ya da küçük- fırsatlar getiriyor. Hadi birbirimizi sevelim, destekleyelim ve güçlendirelim. Hepimiz anneyiz. Her birimiz eşsiz ve güzel bir şeyi bu dünyaya getiriyoruz. Hadi birbirimiz sevelim. Tüm takipçilerime, sevgiyle liderlik etmek için meydan okuyorum. Geleceği şu anı yaşarken yaratırsın” ifadelerini kullandı.

TEPKİ GÖRDÜ

Donal Trump’ın kızı Ivanka Trump babasının kadın düşmanı söylemlerine tepki göstermemekle eleştiriliyor.

Ivanka Trump'tan İstanbul Sözleşmesi'ne destek

 

 

Ivanka Trump'tan İstanbul Sözleşmesi'ne destek ile ilgili etiketler Ivanka Trump Sosyal Medya İstanbul sözleşmesi destek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.